Muurake

Referenssit

Olemme saaneet olla toteuttamassa onnistuneita remontteja mm. seuraavasti:

Julkisivumaalaus

Tuokion vuonna 2000 valmistuneeseen omakotitaloon suoritettiin huoltomaalaus haalistuneeseen puupaneloituun julkisivuun. Huoltomaalauksen yhteydessä suoritettiin pesu ja kaikki tarvittavat pohjatyöt.

”Projekti meni täysin nappiin. Hommat hoidettiin ajallaan ja kokemus oli kaikinpuolin tosi positiivinen. Olen suositellut Muurakeen palveluita kaikille tutuilleni!”

Sari Tuokio

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Savolaisen 90-luvulla rakennettuun omakotitaloon remontoitiin kylpy- ja kodinhoitohuone sekä sauna. Remontoinnissa laatoitettiin kaikki pinnat uudelleen ja asennettiin lattialämmitys.

”Kuten aina saneerausrakentamisessa, myös meidän projektissa tuli vastaan odottamattomia asioita, yllätyksiä ja muutoksia suunnitelmiin. Kaikki kuitenkin hoitui hienosti ja lopputulos on kerännyt kehuja. Kilpailukykyistä toimintaa laadun ja hinnoittelun puolesta, joten uskallan suositella.”

Janne Savolainen

Kattoremontti

Vuorenpään 70-luvulla rakennettuun harjakattoiseen omakotitaloon tehtiin kokonaisvaltainen kattoremontti, jossa kattoa korotettiin ja muutettiin jyrkemmäksi. Uudeksi katteeksi asennettiin lukkosaumapeltiä. Lisänä suoritettiin kaikki tarpeellinen ulkoverhoilutyö.

”Kaikki meni kuten piti, hommat hoituivat hyvin! Muurakeen toiminta oli joustavaa ja kaikki toteutui aikataulun mukaan”

Petri Vuorenpää