Muurake

Kattotyöt

Kunnolliset kattoremontit 10 vuoden kokemuksella.

Huollamme kotisi tärkeimmän suojan

Vuosikymmenen aikana olemme toteuttaneet kattoremontin jos toisenkin. Kattotöissä meille tärkeintä on aina ollut oikeasti laadukas työnjälki ja lopputulos, joka on varmasti asiakkaan toiveiden mukainen. Suomen olosuhteissa katon pitää olla juuri eikä melkein – siksi toteutamme kattoremontit perusteellisesti pohja- ja purkutöistä aina pintojen viimeistelyyn asti.

Palveluihimme kuuluvat kattoremonttipalvelut pienistä huoltotöistä kokonaisvaltaisiin kattojen uusimisiin. Teemme kattoremontteja tiilikattoihin sekä profiili- ja tiilipintaisiin muotokattoihin. Vanhakin tiilikatto saadaan herätettyä henkiin puhdistamalla ja uudelleenmaalaamalla. Meiltä onnistuu kädenkäänteessä myös kattopesut ja -pinnoitukset.

RAKENNUSPELTITYÖT, KATTOTURVATUOTTEET JA SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Pellitämme piiput ja asennamme ikkunapellit, vesikourut, erikoislistat sekä vesi-ikkunapellit. Kaikki hommat hoidamme vuosien kokemuksella niin uudis- kuin remonttikohteisiin.

Meiltä saat myös esimerkiksi Weckman- ja Piristeelin Pisko -kattoturvatuotteita, kuten turvakiskoja, lumiesteitä, kattosiltoja ja tikastuotteita sekä sadevesijärjestelmiä. Toimitamme tuotteet sen mukaan kuin niille on tarve: valmiiksi asennettuina tai pelkästään paikan päälle toimitettuna.

Ikääntyvän talon huoltotarpeita

KATTO

Katon elinikä on käytetystä materiaalista riippuen 20-30 vuotta. Katon korjauskohtia voi syntyä moniin paikkoihin. Yleisiä ongelmia ikääntyvässä talossa on puutteet kattorakenteen tuuletuksessa (nykyaikainen aluskaterakenne puuttuu), pelti- ja mineriittikatoissa saattaa olla vuotokohtia, kun naulojen tiivisteet ei enää pidä tai naulat ovat nousseet ajan myötä. Huopakatoissa piipun juuret voivat vuotaa.

SADEVESIKOURUT

Sadevesikourut saattavat vuotaa, vesi jää kouruun, tai ne ovat menneet ruman näköisiksi. Vanhoissa kouruissa on myös sisäpuolisia kannakkeita, jotka edesauttavat havujen, lehtien ja muun roskan jäämistä kouruun. Asennamme toimivat ja kivannäköiset kourut käden käänteessä.

PIIPUT JA LÄPIVIENNIT

Piiput ja läpiviennit on vuotojen kannalta riskikohtia. Tarkastamme ja asennamme toimivat piipunpellitykset ja läpiviennit.

KATTOTURVATUOTTEET

Onko nuohoojan kulkureitti hormille kunnossa? Asennamme asiaankuuluvat tikkaat sekä kattosillat. Lumiesteet tuovat turvaa pihan kulkureiteille.