Muurake

Sisäremontit

Sisätilojen remonttityöt perusteellisena pakettina.

Pintaa parempaa

Sievää uutta pintaa, isompaa remppaa tai lauteet vaihtoon. Sisäremontit toteutamme Jyvässeudulla samalla asenteella kuin muutkin työmme – perusteellisesti, ammattimaisesti ja avaimet käteen -periaatteella. Sisäremontit suunnitellaan ja toteutetaan perusteista pintoihin, eikä ainutkaan sauma jää viimeistelemättä.

Yksikään kodin uudistus ole liian pieni tai suuri toteutettavaksi, vaan remontoimme pienistä pintatöistä aina kokonaisvaltaisiin sisäremontteihin. Sisäremonteissa työt hoidetaan laatumateriaaleista joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan – ja aina asennustakuulla.

Sisätilat hoidamme kuntoon lattianrajasta aina kattolistoihin. Laatoitamme kylpyhuoneet, rakennamme lauteet, uusimme lattiat ja huollamme vanhan.

APUNA MYÖS JATKOSSA

Teemme remontoinnista asiakkaallemme mahdollisimman helppoa ja tarjoamme palvelumme laajana pakettina. Pyrimme siihen, että asiakkaamme saa meiltä kaiken tarvitsemansa, aloituksesta loppuviimeistelyyn.

Olemme onnistuneen remontin jälkeen apuna myös jatkossa, olipa tarve suuri tai pieni. Kun mielessäsi on seuraava remontointiprojekti tai vanha lista vain repsottaa, kilauta meille!