Muurake

Ulkoremontit

Ulkoremontit näppärästi, joustavasti ja takuuvarmasti.

Remonttityöt taidolla ja takuulla

Pieni vaatimaton torppa tai uljaampi huvila, meillä ei remonttitöitä ole kokoon katsominen. Toteutamme Jyvässeudulla ulkoremontit yksityis- ja yritysasiakkaille niin pieniin kuin suurempiinkin kohteisiin. Kaikki työmme hoidetaan laadulla, joka kestää katseita ja oikeaa käyttöä. Olemme sen verran varmoja tekemisestämme, että myönnämme jokaiselle tekemällemme asennukselle takuun.

Työmme teemme joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Olipa kyseessä verhouksen uusiminen, kirvestyöt tai vaikkapa uusi terassi, toteutamme työn avaimet käteen -periaatteella ja asennustakuulla.

ULKOREMONTIT

Ulkoremontoinnit hoidamme laidasta laitaan, asikkaan toiveiden mukaan. Uusimme verhoukset, rakennamme terassit ja hoidamme kirvestyöt. Ulkoremontoinnit eivät toki näihin rajoitu  – oli tarpeesi pieni tai suuri, me toteutamme sen. Olemme apunasi myös jatkossa: tarvitset pientä huoltoa tai on mielessäsi jo uusi projekti, olemme vain puhelinsoiton päässä.

ULKOMAALAUS

Toteutamme ulko- ja julkisivumaalaukset yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille Jyvässeudun alueella. Maalauspalvelumme sisältävät aina kaiken: teemme tarvittavat pohjatyöt, maalinpoistot ja julkisivukorjaukset, jotta tulos on varmasti priimaa ja vuosikausia kestävää. Maalaamme pääasiassa omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen ja pienrakennusten puisia julkisivuja, mutta erikoisempiakaan maalausurakoita emme pelkää.

Tarjoamme asiakkaallemme maalausurakan joka on paketoitu mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Pohjatyöt hoidetaan, rikkoutuneet seinälaudat korjataan, maalit tuodaan paikalle ja maalataan. Helppouden varmistamiseksi kauttamme saa laadukkaat Tikkurilan ja Teknosin maalit, eikä maalikauppaan ole tarvetta matkata.

Ikääntyvän talon ulkoremontointitarpeita

MAALAUS

Vaikka nykyajan maalit kestävät yhä pidempään ja pidemmällä huoltomaalausvälillä, tarvitsee puuverhous uuden maalipinnan säännöllisesti. Mikäli verhous on päässyt jo niin huonoon kuntoon, ettei sitä enää saada korjattua maalaamalla, meillä on valmius laajaankin ulkoverhousremonttiin.

IKKUNANPUITTEET JA -PELLIT

Ikkunat saattavat vielä olla kunnossa, mutta puitteiden maali on lohkeillut tai haalistunut. Pienellä huoltomaalauksella elinikää saa jatkettua vielä vuosilla. Samalla on hyvä tarkistaa, että ikkuinanpellityksien kaadot ovat kunnossa, eikä vesi valu rakenteisiin.

TERASSIT JA VALOKATTEET

Rakennamme komeita, toimivia terasseja ja huoltoöljyäminen käy meiltä rutiinitoimenpiteenä. Vaihdamme rikkinäiset ja haalistuneet terassien valokatteet ja rakennamme tarvittaessa vaikka kokonaan uuden katoksen.