Muurake

Ulkomaalaukset

Julkisivun raikastus ja uutta suojaa käden käänteessä.

Ulkopinnat edustuskuntoon

Rakennusten ulkopinnat joutuvat vuosien varrella kovalle rasitukselle. Luonnonvoimia kestääkseen tulee ulkopinnat huoltomaalata tasaisin väliajoin, jotta ulkoverhous ei pääse rapistumaan liian huonoon kuntoon. Ajoissa toteutettu huoltomaalaus säästää aikaa, rahaa ja vaivaa.

Toteutamme ulko- ja julkisivumaalaukset yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille Jyvässeudun alueella. Maalauspalvelumme sisältävät aina kaiken: teemme tarvittavat pohjatyöt, maalinpoistot ja julkisivukorjaukset, jotta tulos on varmasti priimaa ja vuosikausia kestävää. Maalaamme pääasiassa omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen ja pienrakennusten puisia julkisivuja, mutta erikoisempiakaan maalausurakoita emme pelkää.

Tarjoamme asiakkaallemme maalausurakan joka on paketoitu mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Pohjatyöt hoidetaan, rikkoutuneet seinälaudat korjataan, maalit tuodaan paikalle ja maalataan. Helppouden varmistamiseksi kauttamme saa laadukkaat Tikkurilan ja Teknosin maalit, eikä maalikauppaan ole tarvetta matkata.

APUNA MYÖS JATKOSSA

Teemme remontoinnista asiakkaallemme mahdollisimman helppoa ja tarjoamme palvelumme laajana pakettina. Pyrimme siihen, että asiakkaamme saa meiltä kaiken tarvitsemansa, aloituksesta loppuviimeistelyyn.

Olemme onnistuneen remontin jälkeen apuna myös jatkossa, olipa tarve suuri tai pieni. Kun mielessäsi on seuraava remontointiprojekti tai vanha lista vain repsottaa, kilauta meille!